G20 untuk memegang posisi tawar dalam kementerian ekonomi Upgrade

Ketua kenalan antarabangsa dan pengalaman aset besar untuk diplomasi ekonomi
“Rencana sistematik transfer harus siap memanfaatkan antarabangsa non-Atlantik”

(AP) wartawan Kwon SH = G20 (G20) Sidang Kemuncak di Seoul di garis depan agenda, kementerian telah menyelaraskan agensi-agensi ekonomi dan kewangan seperti kemampuan perundingan antarabangsa selepas pertemuan ini diharapkan akan meningkat secara signifikan.

16 hari dari Jawatankuasa Persiapan Perancangan dan Kewangan dan Sidang Kemuncak G20 G20, dll Menurut Korea Selatan di tengah panggung dunia sebagai kerusi dari pengalaman di belakang perundingan paparan Hampir diplomasi ekonomi di masa mendatang kemungkinan menjadi aset besar di atas pentas.

Sebagai hasil dari pengalaman lebih terancang, ada peningkatan keperluan untuk latihan khusus.

◇ pengantaraan pengalaman dan ‘aset berharga’ kenalan antarabangsa

Sementara itu, kementerian ekonomi, termasuk jawatankuasa kewangan dan perbankan, serta keselamatan merupakan perjanjian perdagangan bebas (FTA), Doha Development Agenda (DDA) merangkumi seluruh Luar Negeri dan Perdagangan untuk pergi ke perundingan dan pengantaraan di arena antarabangsa adalah relatif mengesahkan kemampuan untuk mencuba Memang benar bahawa lokasi tersebut tidak perlu.

Namun, sejak krisis kewangan global, negara bekerja sama erat pada peringkat makroekonomi bahawa situasi telah berubah sebagai jeolsilhaeji.

Masalah-masalah utama hubungan antarabangsa, ‘krisis ekonomi’ ini dibuat sebagai fokus pada puncak menteri kewangan G20 boleh dilantik untuk, kewangan menilai, kewangan dan pertukaran dan perdagangan ketidakseimbangan, perlindungan dan kompleksiti benturan kepentingan tersebut, bidang diplomasi pelbagai hala ekonomiKorea muncul dari pimpinan G20 menjadi pesawat pertama.

G20 Syurga jumubu ekonomi yang dipimpin oleh Menteri Kewangan Jabatan jumlah ‘diplomatik’ peserta untuk menuntut saham mereka dalam permainan multi-tahap dengan 10.001 peluang emas semyida gyeorwobol disiapkan.

Sinjeyun Menteri Kewangan dan Perniagaan Antarabangsa Officer (Setiausaha), Sidang Kemuncak G20, Jawatankuasa Persiapan Pengarah Perancangan dan Penyelarasan CY Lee dkk, masing-masing, dan ketua G20 Menteri Kewangan Mesyuarat, Ketua chagwanhoe, kerusi wakil tawar (Sherpa) untuk mengambil alih Amerika Syarikat, China, Kanada Jerman, Perancis dan negara-negara lain dari kenalan G20 teras berturut-turut, di belakang layar, menyelaras kepentingan dan ‘Perisytiharan Seoul meletakkan dasar.

Jabatan Kewangan dan G20 serta panitia persiapan dan Pengarah dan Pendaftar gukjanggeup, kakitangan pegawai mulai dari perigi di balik layar dari meja perundingan utama tidak dapat ternilai harganya ‘field trip’ berharga adalah untuk.

Pegawai kerajaan di meja perundingan, tahun terakhir di seluruh negeri untuk menghadapi lawan dengan matdaemyeo membina rangkaian antarabangsa untuk masa depan dan Diplomasi Ekonomi di Korea tampaknya menjadi aset yang kuat.

◇ pejabat, “Aku belajar banyak,” hanmoksori

Bahkan, Sidang Kemuncak G20 di garis depan pejabat semua berdiri, “Saya belajar banyak sementara panggung antarabangsa,” kata dia.

Tingginya kos timbangtara sebagai wakil untuk ‘keputusan politik’ perundingan presiden Pengarah Perancangan dan Penyelarasan G20 CY Lee dihadapi dalam ini selama 12 hari terakhir ‘Seoul Perisytiharan’ datang setelah wartawan bertanya kepada trio, “27 negara berkumpul untuk merundingkan setiap hari orang Eropah dari mampu belajar sikap dasar perundingan “dan” pertemuan Seoul untuk meningkatkan kemahiran kita dan pegawai percaya harus lebih antarabangsa, “katanya.

Tabung Kewangan Antarabangsa (IMF), dll operasi sebahagian besar oleh reformasi tata pemerintahan reformasi sistem kewangan antarabangsa, pengarah G20 Flocculants “kepentingan mereka bahawa negara-negara lain tertangkap ‘seperti itu, anda akan melalui kehidupan dan kematian di bawah’ saya punya banyak pemikiran” dan “menteri Amalan Staf isu antarabangsa besar untuk melihat Reeves dan banyak merasa seperti bahawa sekitar, “katanya.

Pengarah Kerjasama Antarabangsa G20 Perdagangan gwonhaeryong “untuk mencuba menghadiri pertemuan yang dipimpin lebih besar, tapi pengalaman, G20 untuk menetapkan agenda sedemikian panggung besar, memimpin pertama benar bahawa,” kata, “Bandingkan cara lama dan telah bekerja benar-benar belajar banyak,” katanya .

Terbiasa dengan perundingan bilateral, khususnya kerajaan bertindak sebagai ketua G20 memiliki titik multi-stage tampaknya berkhasiat senarai saya.

Lembaga Ekonomi Antarabangsa Dasar (kiep) bakbokyoung kepala makro-kewangan antarabangsa “untuk rundingan bilateral antara kepentingan pihak-pihak ‘daripada isu-isu yang rumit di lapangan dipimpin oleh pelbagai hala dan asing bagi kami masalah jauh lebih kewangan yang kompleks antarabangsa, saya cuba bahawa sebagai Ketua penyelarasan Pengalaman ini sangat penting, “ia dinilai.

pengalaman kerusi ◇, junior harus disebarkan kepada sistematik

Ini pengalaman berharga dalam cara meninggalkan aset kerajaan berjangka yang digunakan di arena antarabangsa perlu bimbang apakah usaha kerajaan.

lanskap Antarabangsa kewangan dan ekonomi dunia nyata untuk menentukan jumlah peserta terus ke Seoul Jawatankuasa Persiapan Sidang Kemuncak, termasuk Jabatan Kewangan dan G20 terhad kerana beberapa pegawai senior.

Mereka berkata langkah seterusnya di tempat lain, atau bersara daripada perkhidmatan aktif dalam hal pengalaman hidup yang lebih muda jeonsuhal sebagai ketua G20 boleh datang dengan langkah-langkah yang menunjukkan.

Kiep bakbokyoung Pengarah: “Ini pengalaman atas masalah seterusnya ekonomi global dari sudut pandang kita bagaimana menetapkan panggung antarabangsa, sebuah suara akan menyerahkan masalah berterusan,” kata “sebagai ketua perselisihan dan campur tangan menetapkan mempunyai pengalaman berharga SMP pegawai negeri Bagaimana sistematik terus bimbang apakah akan maju, “katanya.

Dalam hal ini, kerajaan White Paper G20 melalui pengantaraan dan pengalaman perundingan panggung akan meninggalkan merakam. Tapi begitu kerusi G20, seperti keahlian berkongsi dengan rakan-rakan melalui workshop untuk para pegawai junior untuk memberikan kaedah yang lebih sistematik diperlukan suara yang keluar.

Advertisements
This entry was posted in Malaysia. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s