Dipimpin Presiden, lima sesi kerjasama tenaga dan menekankan kerjasama anti-rasuah

Presiden 55 minit sampai 2:00 pada tarikh 12, lima sesi memimpin pertemuan G20 di Seoul, dan pemimpin dunia ‘tenaga, banbubae dan perkhidmatan yang dihasilkan di Nice Summit’ telah membincangkan perjanjian.
Presiden, lima sesi subsidi bahan bakar fosil △ △ △ volatilitas harga tenaga perlindungan alam sekitar laut dan tenaga daripada tiga topik untuk membahas, G20 dua untuk memerangi rasuah harus diambil pelan tindakan (action plan) dan anti-rasuah laporan lapangan, antarabangsa telah disahkan dengan normal.
Hari, lima sesi ahli tenaga dari kumpulan tenaga volatilitas harga negara sektor co-chair dari Perancis Nicolas Sarkozy (Nicolas Sarkozy), Presiden Perancis, Energy Specialist Group dari negara Laut Perlindungan Persekitaran co sektor-ketua dari Rusia Dmitry Medvedev (Dmitry Medvedev) Presiden panelis Utama untuk sudah dipindah.
Presiden juga diadakan pada G20 Seoul 11 Perniagaan Sidang Kemuncak hari ini mengumumkan keputusan selepas pengenalan ‘Perniagaan Pengisytiharan Bersama Sidang Kemuncak, para pemimpin dunia tentang pentingnya pemahaman dan kepentingan mendesak mereka. Berkaitan dengan Sidang Kemuncak Perniagaan dan Presiden, pemulihan ekonomi dunia dan pertumbuhan harus peranan yang lebih besar bagi syarikat swasta tersebut. Perniagaan Summit, lebih dari 120 pengusaha dalam kumpulan kerja dibahagi menjadi 12 bulan laporan telah diserahkan kepada 66 cadangan.
Presiden Sidang Kemuncak Perniagaan dari Sidang Kemuncak G20, menetap ke dalam suatu proses formal untuk meningkatkan kebolehpercayaan G20 ‘Perniagaan Summit, institusionalisasi telah menekankan keperluan.

Advertisements
This entry was posted in Malaysia. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s