[Nederlands] Vergadering van voorzitters van Duitse, Britse en Rusland met Zuid-Koreaanse president Lee

Vergadering van voorzitters van Duitse, Britse en Rusland met Zuid-Koreaanse president Lee
Geplaatst op 11 november, 2010 door generation20

Met het oog op de G20-top, president Lee Myung Bak een ontmoeting met de voorzitters van de leden van de G20.
Op het eerste Zuid-Koreaanse president Dmitri Medvedev een ontmoeting met de Russische president en besproken de actie en energie. Ook de nucleaire bom Noord-Korea.
De twee leiders spraken met de samenwerking met name op economische en desirollo van Siberië en het Verre Oosten. Lee zei ook dat we verlangen om samen te werken en te werken met Rusland uit deze top van de samenwerking van beide landen zullen meer affetada en geplande te zijn.
“Vooral in de regio, Siberië en het Verre Oosten zal veel positieve effecten te geven evenals de twee landen samen zullen werken om een overwinning op de economie.” Zei de president, Lee
“Het zal naar verwachting een goede bedrijfs-en grootschalige projecten rijden door een overeenkomst met moderne technologie voor een effectieve samenwerking te ontwikkelen,” zei de Russische president.
“Het contact tussen de twee bedrijven en een aantal afspraken zijn erg belangrijk. Wij geloven dat dit soort projecten in de toekomst, ik deze samenwerking te ondersteunen, “Medvedev heeft opgemerkt.
“Ontwikkelde en opkomende, of enig ander land, maar veel van de verschillen tussen Korea en Rusland (verschillen), is niet ongebruikelijk en er is weinig consensus in de G-20 is betrokken,” zei de Russische president in het systeem airconditioning zijn twee van de thema’s van de G-20.
‘Akkoord over de activiteiten van een tijdelijk dienstverband’ de twee leiders zijn overeengekomen dat de Russische Federatie en hun gezinsleden in Korea in de eerste drie jaar, een visum gekregen dit jaar, verlenging van het visum en zo ja, de werkvergunning jaarlijkse contingent afschaffing in Rusland.

De voorzitter en de Australische premier als de huidige overeenkomst vrijhandelsovereenkomst (FTA) te bereiken vroeg en ingestemd met de top van de G-20 te proberen.
David Cameron, 11 uur Voorzitter, de Britse premier, bondskanselier Angela Merkel opende de top met de keten.

Advertisements
This entry was posted in Nederlands and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s