– U. S. gezamenlijke persconferentie

Voorzitter: Vandaag ben ik president van de Republiek Korea, samen met mensen van harte welkom voor een bezoek.
6,25 dit jaar, vooral wat er gebeurde met de oorlog een jaar voor 60 jaar.
6.25 Als een clan oorlog en de Amerikaanse betrekkingen met Zuid-Korea tijdens de periode stond voor het Amerikaanse volk, en dankzij president Obama.
Specifiek gesanctioneerd in de Verenigde Staten militair is vandaag een dag van gebed.
Amerikaanse vreemd land ver van de bloem van de krijgers die hun leven gaven voor de edele offer mijn oprechte respect en dankbaarheid.
Obama vanmorgen van de president ceremonie samen met de Amerikaanse soldaten en ambtenaren met Zuid-Korea, denk ik.
Barack Obama en ik ben momenteel een Japan-VS-alliantie is in de steeds solid-state, maar als erkenning en heeft besloten verder te versterken.
In het bijzonder hebben we alliantie, de twee leiders zijn overeengekomen in juni vorig jaar, volgens de visie van de toekomstige ROK-Amerikaanse strategische alliantie in de richting van de toekomst in alle sectoren te blijven om verder te gaan met de verdere ontwikkeling is nauw samen te werken.
Bovendien, was gebaseerd op een solide alliantie tegen iedere bedreiging en provocatie van de verdediging van het schiereiland en de stabiliteit om eruit te komen van strakke federale staat van verdediging gehandhaafd.

Vandaag op een bijeenkomst van de economische samenwerking tussen onze twee top-level forum in de wereld van de G20-top op het belang van de rol te erkennen en is aangetoond.
Met zich mee, om onze twee leiders van de G20-top in Seoul in de toekomst duurzaam evenwicht van de mondiale economische groei een gedetailleerd plan voor de uitvoering tot aanzienlijke resultaten te behalen in de belangrijkste agenda en op te stellen besloten om nauw samen te werken.
De bilaterale FTA zou willen zeggen over het probleem.
Hoewel de handel bespraken de ministers bilaterale kwesties aan te pakken in detail meer tijd nodig om de twee leiders zijn overeengekomen om de ministers van Handel van beide landen zo spoedig mogelijk een wederzijds aanvaardbaar akkoord zo spoedig overeengekomen.
De twee leiders, ondersteunen we de nucleaire kwestie en de situatie in Cheonan ROK hebben een nauwe samenwerking onderhouden tussen de twee landen zijn overeengekomen om het systeem te versterken heeft.
Daarnaast heeft de volledige en controleerbare denuclearisatie van Noord-Korea en Noordoost-Aziatische vrede en welvaart is bevestigd dat de eisen voor de Phil woens

Advertisements
This entry was posted in Nederlands and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s