Seoul G20 Business Summit Opening plenaire vergadering

Financiële sancties, Zuid-Korea “Tappen coördinator
Geplaatst op 11 november, 2010 door generation20
 
<G20> Een nieuwe president in
Een nieuwe president in (Novum / AP) reporter = anjeongwon bak gu Seoul op de 11e in het Sheraton Hotel Walkerhill, Seoul gwangjangdong G20 Business Summit opening van de plenaire sessie is om vragen te beantwoorden uit het panel. Na de opening zitting aan duurzame evenwichtige groei bedrijven te bereiken onder het thema van de rol van Chief Executive Officer (CEO) verzamelden zich op handel en investeringen, financiën, groen, groei en maatschappelijk verantwoord ondernemen agenda, en 4 worden besproken. 2010.11.11 jeong@yna.co.kr

 

(Novum / AP) ryujibok reporter = G20 (G20)-top is uitgesproken door de wereldwijde financiële hervormingen van de regelgeving in Korea in voorbereiding voor de rol van de bemiddelaar, had Fe gedaan.

Tegen het einde van de komende G20-top over financiële regelgeving, een termijn van Seoul vastgesteld, is het typische aan de forehand.

Pittsburgh september vorig jaar, wereldleiders op de top van de G20 financiële regelgeving, wanneer de laatste hand gelegd aan het eind van dit jaar hardnekkige overtuiging en de jeonghaeteuna inspanningen van Zuid-Korea, Seoul, werd overgelaten aan de top resultaat.

De volgende bijeenkomst van de Franse natie top van de leiders van de G20 zal worden gehouden in de tweede helft van volgend jaar vanwege financiële sancties tegen het einde van de discussie komen met de ministers van Financiën van het momentum verloren door jachit Hij uiteindelijk begraven de resultaten afgeleid ga verkondigen andago was grote bezorgdheid .

Bovendien, het financiële klimaat van de internationale financiële regelgeving in de verschillende omstandigheden en sterk verbeteren van het niveau van de taak was uitdagend als de Seoul top niet voldeed aan voorschriften, wordt gezegd dat het makkelijk te produceren.

Bijgevolg, het Voorbereidend Comite en de G20 ministerie van Financiën, FSC, FSS en relevante instellingen die belast zijn van de financiële regelgeving, financiële stabiliteit, de agenda commissie (FSB) of het Basel Comite voor Bankentoezicht (BCBS) komen tegen de snelheid van de discussie waren meerdere bestellingen .

Ook vreest schade aan haar financieel reglement, was terughoudend om Duitsland, Frankrijk, Japan, en vroeg om te blijven bezoeken en werken in consensus, FSB, voorzitter van de Bank van Italië gouverneur Mario deuragi te overtuigen de put, Italië rechtstreeks.

Aanvankelijk bijeenkomst in Singapore in september vorig jaar oktober werd een BCBS bijeenkomst in Zuid-Korea opnieuw de wil van ons land tot uiting was er niets.

 
<G20> Seoul G20 Business Summit Opening plenaire vergadering
Seoul G20 Business Summit Opening plenaire vergadering (Novum / AP) reporter = G20-top anjeongwon 120 voorafgaand aan de wereld van mondiale ondernemers om deel te nemen in Seoul 11 juni G20 Business Summit Opening plenaire gwangjangdong gu, Seoul, wordt gehouden in het Sheraton Walker Hill Hotel. Na de opening zitting aan duurzame evenwichtige groei bedrijven te bereiken onder het thema van de rol van Chief Executive Officer (CEO) verzamelden zich op handel en investeringen, financiën, groen, groei en maatschappelijk verantwoord ondernemen agenda, en 4 worden besproken. 2010.11.11 jeong@yna.co.kr

Seoul, Zuid Korea financiële sancties op de top tegen het einde van de periode, waarbij direct. Controles en de toegang is noodzakelijk voor het orkestreren van de vergadering om extra ongeplande vergadering werd gehouden in Seoul verzoek is BCBS.

FSB na de top een middel macro-prudentieel toezicht, financiële hervorming van de regelgeving in de opkomende nieuwe perspectief dan is er nonuiki brede acceptatie, omdat van de vordering van Korea’s te hervormen.

Macro-prudentiële toezicht op de agenda, aanzienlijke vooruitgang die reeds is reglementair kapitaal en liquiditeit voor de individuele banken afgeleid in aanvulling op de microscopische benadering, onroerend goed, de prijzen, macro-economische variabelen zoals indicatoren voor financieel toezicht en moeten het wil praten over de middelen om zijn te beheren gerezen in .

De opkomende beeld van de financiële hervorming van de regelgeving om herhaling nonuiran voorkomen dat de wereldwijde financiële crisis, in de eerste plaats ontwikkeld voor de financiële sancties worden besproken in termen van de kapitaalstromen in om voor de blinde vlekken dwaeon opluchting en dringende taak te compenseren in de opkomende positie als partij is de officiële agenda.

FSB in de toekomst om de discussie te verdiepen agenda voor de twee om een werkgroep te creëren zal naar verwachting een leidende rol in Korea werd gemeld te vragen voor te nemen.

Overheidsfunctionarissen “in Zuid-Korea vorig jaar, een stijging van 3 woleya BCBS leden, en in het midden van het financieel reglement is in behandeling bij de bijeenkomst werd ook bijgewoond waar dat een beetje bij de eerste dacht dat ik had gezien,” zei “jejeongja rol in de financiering van partijen naleving van de regelgeving betekent dat je bent toegetreden” zei hij. 

Advertisements
This entry was posted in Nederlands and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s