[G20] mengadakan makan malam pertama .. MB Choice ‘AS, Inggeris

Presiden Lee Myung G20 (G20) direka Sidang Kemuncak hari kerja pertama U. S. 11 Presiden Barack Obama saat makan malam, duduk berdampingan dengan Perdana Menteri Inggeris David Cameron. Sementara itu, berdasarkan urutan protokol dan kecekapan proses tetapi berbagai dugaan jegidwae, pilihan Presiden pm awam pada speaker mobil hari 1, 3,, AS dan Inggeris itu Presidensi 2.

Sequencing protokol berasaskan pada masa jawatannya adalah keutamaan bagi Presiden Brazil Luiz Inacio Lula da Presiden Salvatore ditempatkan di sisi yang berlawanan. ‘Hubungan yang tidak selesa’ kadar masalah di China dan Amerika Syarikat dikerahkan dua jam di kerusi yang bertentangan dihadapkan wajah.

◆ G20 makan malam rasmi pertama .. = 11 pemimpin dunia untuk berkumpul di 19:00 ~ 09:00 di Muzium Nasional makan malam perniagaan di puncak G20 presiden di kedua-dua sisi presiden baru Korea dan Obama, dan Cameron, perdana menteri Inggeris, dan duduk, masing-masing. Argentina menjadi tuan rumah tempat pusat – Amerika Syarikat – Korea – Inggeris – Order Kanada, Amerika Syarikat – Perancis – Korea – Inggeris – Kanada (kerusi sementara dari pertemuan ke-4), atau Kanada – Inggeris – Korea Selatan – Amerika Syarikat – Brazil, tatanan yang ada akan duduk Tidak seperti beberapa pemerhatian disusun berbeza. Perwakilan organisasi antarabangsa di kedua-dua sisi meja duduk.

Biasanya lay out upacara ketua negara, mengikut urutan kumpulan, ketua kerajaan (Perdana Menteri) kumpulan, wakil organisasi antarabangsa kerana kumpulan untuk berkongsi kerusi belakang. pemimpin Sidang Kemuncak Cepat merasmikan orde yang lebih tinggi urutan dua belas untuk menduduki pejabat senior keutamaan.

Namun, jika Presiden Perancis dan jalan-jalan hampir telah ditempatkan di arah hujung menyerong, kecuali untuk presiden istiadat lima peringkat tertinggi Presiden Brazil Lula duduk di sisi berlawanan dari presiden. Jam sehari dan makan malam dengan Presiden Lula sedang menghadapi kerusi pada setiap sisi Hu Jintao Presiden China, Presiden Mexico Felipe Calderon memenangi dua masing-masing.

G20 junbiwi sinsangmok tentang pengurus perancangan acara “tendangan kerusi Presiden Perancis Korea Selatan kedudukan teratas ditempatkan jauh daripada Presiden Nicolas Sarkozy menyerong 12 (makan malam hari berikutnya) daripada tiba untuk menghadiri Menteri Kewangan ragareudeu Kristin Kerana, “kata” Rusia dan China, Brazil, duduk bersama negara-negara BRIC deedo permintaan khusus atau tidak ada alasan, “jelasnya.

Setelah Shin dan “Amerika Syarikat, Inggeris, Kanada dan negara-negara lain, kecuali sebelumnya diketuai baik G20 dan Chamberlain dangseonil ditempatkan dalam urutan di tempat,” katanya.

Upacara di Brazil dalam hal dua digit ditempatkan, “Presiden Brazil Lula da Silva di masa kini dan pemilihan presiden berikutnya harus hadir,” kata “protokol terma, bukan rencana saat ini dan memilih tempat yang tepat paling malseoke Bank Dunia (WB ) jiwooma hosepeu kerusi di sebelah kerusi terpilih Presiden Brazil, “katanya.

◆ ‘jambatan oenamu dua tidak selesa jam = pelonggaran kuantitatif terkini menyebabkan kontroversi di Amerika Syarikat dan anugerah antarabangsa dari nilai tukar Renminbi, China berada di bawah tekanan dari perang,’ hubungan tidak selesa ‘dalam situasi ini. Malangnya, karya ini ditempatkan di seberang kerusi semasa makan malam dua jam untuk melihat satu sama lain sedang berlangsung di seluruh makan malam.

Selain itu, nilai tukar dan pinjaman akaun akhbar dan rundingan pedoman dan G20 Kewangan Perwakilan (Sherpa) untuk konsultasi sebagai tersekat dengan tugas Jamuan bergoyang Stephanie Ho dibahas. Masalahnya, secara semulajadi, kadar ini diharapkan menjadi menu utama makan malam.

Hu, Presiden Lula dari Brazil sering ditempatkan di sebelah kanan, tetapi juga tidak selesa dengan adalah sama.

Presiden Lula ke Korea tepat sebelum media tempatan, melalui wawancara dengan “Amerika Syarikat dan China, kadar pertukaran telah mendorong perang,” menyalahkan dia untuk pertukaran global perang telah diarahkan langsung di Amerika Syarikat dan China. Dari puncak, ia dapat mengurangkan risiko ini sangat berpendapat bahawa perjanjian tersebut telah datang.

Advertisements
This entry was posted in Malaysia. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s