Polisen förbereder G20 “eulhobisang” doppa

Tio dagar innan polisen en dag toppmötet i G20 går eulhobisangryeonge.

Polisen in från 1 till 5 från 6 till eulhobisanggeunmue händelser fram till slutet rusa gaphobisanggeunmue sagt.

Fred och orderläget som grupp upp eulhobisangryeongeun ångest eller större katastrofer, katastrofer haryeongdoemyeo, mobilisera 50% av de tillgängliga polisen är angelägen om att i nödfall göra gaphobisangryeongeun arbetsinstruktioner till den högsta nivån av beredskap att mobilisera alla officerare kommer att beställas för att förskjuta makten nödsituation.

Polisen i den totala 45.000 människor genom att mobilisera polisen till steg G20 Säkerhet i Seoul, och planerar att förbereda för den regionala säkerheten.

Säkerhet som ett rymduppdrag för offentlig säkerhet och trygghet gaphobisang Polisen arbetar tvåskift under sprickan omkopplaren för att säkerställa önskad personal och med stöd av samverkande organisationer Emergency eulho 1000 personer under dagen, under dagen, två gaphobisang assistenter som hjälper polisen beslutade att fungera.

2km radie från G20-toppmötet plats utanför säkerhetszonen på COEX-för-steg inrättats för att stärka graden av kontroll är en politik för att garantera säkerheten mötet.

Interpol, den internationella kampen mot terrorism säkerhet verksamhet och i samarbete med Polismyndigheten att reglera införande av misstänkta terrorister har fastställt policy, som hölls i Pittsburgh i september förra året vid G20-toppmötet i kraft arresterats i 184 personer, 204 personer, inklusive förbud sagt.

846 anläggningar på platser utsatta för attacker tunnelbanor och en dag mer än 4.700 terroristbekämpning bevakningsverksamhet, planering av personalstyrkan. Om perioden är nära toppen av mer än 6.600 människor har beslutat att utöka distributionen.

Polisen bekämpa terrorism uppdrag i Seoul förra veckan, finns det redan gör framsteg i varv runt 24 timmar att koppla in enheten på väg att rulla.

Polisen rapporterade att terroristerna i juli förra året för att stimulera “terrorbrott rapporterade belöningssystem” är igång.

Rally Secret Service säkerhet med avseende på de kommande 8-12 dagar för en särskild lag för säkerhetsskyddet som kan påverka säkerheten säkerhetspolitiska området alla demonstrationer och protester bulheodoel händelser som kan påverka mer än 200 våldsamma protester Polis och polisen har helt blockeras genom att placera utrustningen sa att det skulle fokus.

Polisen “åtkomstkontroll. Vägspärrar sökning, osv, även om något obehagligt som deltar i en nationell ambassadör för att underhålla tanken att förbise hoppas att du förstår, sade” under kampanjperioden som den förväntade trafikstockningar, bilanvändning till kollektivtrafik och aktivt använda Scion Vänligen hopp, sade han.

Advertisements
This entry was posted in Swedish. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s