25 Ιουνιου Κορεατικος Πολεμος μεσα στο Ρεκορ Γκινες

25 Ιουνιου Νότια Κορέα υποστήριξε τον πόλεμο ο αριθμός των 67 χωρών σε όλο τον κόσμο συμμετείχαν στην ιστορία των περισσοτέρων χωρών του αριθμού των μεμονωμένων δυνάμεων είχε φτάσει μεχρι το Ρεκορ Γκινες ένωση ελευθεριών, ένωση είπε ότι 17 ημέρες.
Παγκόσμια Ειρήνη Ελευθερία Ένωση »τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους, Γκινες της Βρετανίας (GWR) που εφαρμόζονται ΣΑΕ« 25 Ιουνιου. Ο αριθμός χώρες που υποστηρίζονται της Δημοκρατίας της Κορέας κατά τη διάρκεια του πολέμου »για το ρεκόρ ήταν πρόσφατα αναγνωρίστηκε επίσημα ως ένα παγκόσμιο ρεκόρ», είπε.

6.25 Κατά τη διάρκεια του πολέμου από τη διεθνή κοινότητα για την αποστολή στρατευμάτων στον πόλεμο στις 16 χώρες και πέντε χώρες, 46 χώρες είχαν την υποχρέωση να υποστηρίξει συνολικά 67 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης υλικού, υποστήριξη για την Κορέα Παγκόσμια Ειρήνη Ελευθεριών Ένωση έχει σημειωθεί.

Αυτή η ομάδα των υπαλλήλων, «ακριβώς πότε τον πόλεμο μετατοπίστηκε προς παρουσία της διεθνούς κοινότητας ήταν να μην προσπαθεί και να βοηθησει την Ν.Κορεα 67 χωρες ειναι χώρες που εργάστηκαν. Ετσι πολλα ανεξάρτητα έθνος ανίσχυροι να υπερασπιστούν τη χώρα ποτέ δεν είχε βοηθησει “πρόθεση να εφαρμόσει για την εγγραφή στο βιβλίο Γκίνες είπε.

Advertisements
This entry was posted in Greek. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s