Θεμα 3, Υποστηριξη Κορεατικη πληροφορια τεχνολογιας στην εκδηλωση

G20 εκδηλωση φιλοξενείται από 3 έως 5 φορέων εκμετάλλευσης στο Busan, KT G20 Υπουργών Οικονομικών και των Κεντρικών Τραπεζών που πραγματοποιήθηκε στη συνεδρίαση, WiBro στην υποστήριξη και την προηγμένη τεχνολογία των επικοινωνιών, δήλωσε.
KT, 500 εγχώριων και ξένων δημοσιογράφων που καλύπτουν την υποστήριξη, καθώς και για το Westin Chosun ξενοδοχείο στην πόλη Μπουσάν Haeundae Grand Hotel και απολαύστε σταθμών βάσης κινητής WiMAX και ασύρματου LAN στο πάτωμα (Wi-Fi) για την κατασκευή εγκαταστάσεων, το βύσμα για να χρησιμοποιήσει το Διαδίκτυο χωρίς ένα φορητό υπολογιστή ή smartphone ήταν σε θέση.
Wi-Fi διαθέτει το ιδανικό περιβάλλον, που οφείλεται σε κοινές WiBro αυγό να παρέχει το άρθρο έστειλε στο δρόμο, να επιτρέψει σε πραγματικό χρόνο τα σχέδια υποστήριξης.
Κέντρο Τύπου χρησιμεύει ως Haeundae Grand Hotel έχει εγκατασταθεί αφής μέσων μαζικής ενημέρωσης, πίνακας φωτογραφία. Ένα απλό άγγιγμα στην · Internet e-mail επιβεβαίωσης των φωτογραφιών σας μπορεί να είναι ευφυής, με τη μορφή ενός gigida πίνακα. Χρησιμοποιώντας έναν πίνακα των δημοσιογράφων, των μέσων ενημέρωσης, φωτογραφικών να ψάξει για γεγονότα σχετικά με την μύγα μπορεί μετάδοση e-mail.
Samsung Haeundae Grand Hotel λόμπι, ένα μεγάλο τρισδιάστατο (3D) τηλεόραση εγκατασταθεί σε μια διαδήλωση για να προχωρήσουμε.
KT, “Chosun Hotel President διάσκεψη σε εβδομάδες κατά των επιθέσεων στον κυβερνοχώρο, όπως μέτρα για την ασφάλεια των επικοινωνιών για την αντιμετώπιση σχεδόν τέλεια», είπε.

Advertisements
This entry was posted in Greek. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s